Fundație pentru o casă tip container

Familia Ene este compusa din mama si 2 copiii: o fetita de 4, 2 ani (Nicoleta) operata de 2 ori pe cord si un baiat de 16 ani (Andrei). In urma cu 2 ani locuiau intr-o locuinta improvizata care a luat foc, dupa implicarea doamnei Sofia Leescu si a mai multor voluntari, s-a cumparat un container (casa modulara) amplasat in curtea unor prieteni. Din septembrie 2018 s-a obținut un teren pe care poate fi amplasat definitiv casa modulara si unde pot duce o viata normala.

Fac apel catre cei cu inima mare care doresc sa se implice alaturi de mine si alti voluntari sa ajutam aceasta familie de sarmani, sa strangem impreuna fonduri pentru a muta containerul si pentru a construi o extensie OSB cu toate cele necesare pentru a avea o viata mai buna.

Nevoia lor urgenta este o LOCUINTA stabila, deoarece institutiile statului, au spus ca daca nu fac conditii minime pentru minori, ii vor lua copiii (au dat ca termen sfarsitul lunii septembrie).

Doctorii i-au redat viata micutei Nicoleta, iar noi putem sa o ajutam sa creasca, sa se dezvolte ca orice copil normal, atat pe ea cat si fratele ei.

Să oferim o șansă acestor oameni încercați de soartă!

Alege metoda de plată

Cât dorești să donezi?

Informații de facturare

Donatie Un Act de Bunatate

Donează direct in contul BCR trecând la detalii cazul pentru care donați:
RO95RNCB0205161267470001
BCR, sucursala Prahova
Cod SWIFT: RNCBROBU
CUI: 39996020