Campanii

Poți ajuta donând

Ultimele campanii

 1. 0 Donatori
  Susține Centrul Social Emanuel
  Donat: 961.00€
  Pentru a putea funcționa avem nevoie de ajutorul tau. Proiectele propuse si costurile de întreținere ale Centrului au nevoie de un buget lunar. Donează pentru susținerea acestui proiect îndrăzneț!
 2. 0 Donatori
  Oferă o șansă la educație pentru 11 copii
  Donat: 267.00€
  Doamnă Lili Tănase împreună cu soțul și cei 11 copii locuiesc în orașul Tulcea. Este nevoie de bani pentru a-i ține pe copii la școală.
 3. Fundație pentru o casă tip container
  Strans: 0.00€
  Scop: 2,000.00€
  Familia Ene este compusă din mamă și 2 copiii: o fetiță de 4, 2 ani (Nicoleta) operată de 2 ori pe cord și un băiat de 16 ani (Andrei). În urmă cu 2 ani locuiau într-o locuința improvizată care a luat foc, după implicarea doamnei Sofia Leescu și a mai multor voluntari, s-a cumpărat un container (casă modulară) amplasat în curtea unor prieteni.
 4. Acoperiș pentru familia Tănase
  Strans: 0.00€
  Scop: 3,000.00€
  În urmă cu doar o lună, peste familia Tănase Petrus din localitate Bordesti, județul Vrancea, formată din 4 persoane, s-a abătut o mare nenorocire. În mijlocul nopții a izbucnit un incendiu puternic care a mistuit acoperișul și o parte din lucruri. Numai minunea descoperirii rapide a focului și intervenția promptă a pompierilor a salvat viață părintilor și copiilor care dormeau. Să ajutăm la reparația acoperișului pentru acesta familie de oameni gospodări!
 5. 0 Donatori
  O masă caldă
  Donat: 286.00€
   O masă caldă pentru 40 de copii si bătrâni de 2 ori pe săptămână
 6. 0 Donatori
  O locuință pentru Familia Pitulici
  Donat: 440.00€
  Intr-o căsuță unde plouă și un perete a cazut iar ceilalți stau să cada, locuiesc 5 persoane amărâte. Mama este operată de trei ori iar fata și nepotul sunt bolnavi de epilepsie. Au vorbit cu organele competente și singurul raspuns au fost lovituri cu pumnul și piciorele, până a venit ambulanța. Cazul a fost prezentat și in presă. Totul se întâmplă in loc. Seaca de Câmp, Dolj. Acum vor să cumpere o căsuță mică unde să se poată muta. Să întindem o mână de ajutor!
 7. 0 Donator
  Lemne de foc pentru persoanele defavorizate
  Strans: 75.00€
  Scop: 75.00€
  Pentru aceasta iarna, am reusit, cu ajutorul dumneavoastra, sa oferim lemne mai multor familii. Va multumim! În prag de iarnă sunt încă bătrâni singuri și familii cu mulți copii care se ghemuiesc de frig in casă așteptând un ajutor. Ajută-ne să putem încălzi aceste case și inimi amărâte!
 8. 0 Donatori
  Ajută un copil să meargă la școală
  Donat: 90.00€
  Întâlnim din ce în ce mai multe familii aflate in dificultate care nu pot oferi copiilor hăinuțe, incălțaminte, rechizite, pachețel și astfel multi copii nu mai merg la școala. Prin această campanie le oferim copiilor șansa la educație, singurul mod de a reuși in viață. Voluntari din asociație și comunitate îi pot ajuta pe copii la teme, precum și să își valorifice pe deplin potențialul. Vino alături de noi, ajută un copil să învețe!
 9. 0 Donator
  Cursuri și Meditații gratuite pentru elevi
  Donat: 100.00€
  Atât de mulți copii cu potențial nu pot să-și urmeze visurile pentru că situația financiară precară le fură șansa la o viață împlinită. Impreună cu echipa de voluntari vrem să oferim, pentru elevii care nu își permit să plătească orele de pregătire, Meditații la Limba Română, Limba Engleză, Matematică și Istorie. Cursuri de Pian, Flaut, Fluier Ajută la achiziționarea de materiale, instrumente și decontul pentru transportul trainerilor
 10. 0 Donatori
  O pâine pe zi
  Donat: 261.00€
  O pâine pe zi pentru 100 de copii și bătrâni care sunt la limita subzistenței
 11. 0 Donator
  Cursul de gătit sănătos
  Donat: 100.00€
  Trei grupe de copii dornici sa învețe tainele gatitului se întâlnesc cu Trainerii asociației noastre săptămână de săptămână. Alături de noi vine și Dna Liliana Udrea, bucătar la "Gateste cu Mimi", pentru a ne arăta practic cum se poate mânca gustos și sănătos. Lecțiile sunt “delicioase” iar copiii foarte încântați. Pe lângă sfaturile competente, fiecare atelier are și o lecție practică. Avem nevoie săptămânal de alimente necesare pregătirii rețetelor si de multe altele in bucătărie. Susține acest proiect pentru o viață sănătoasă!