Campanii

Poți ajuta donând

Ultimele campanii

 1. 0 Donatori
  Susține Centrul Social Emanuel
  Donat: 1,810.00€
  Pentru a putea funcționa avem nevoie de ajutorul tau. Proiectele propuse si costurile de întreținere ale Centrului au nevoie de un buget lunar. Donează pentru susținerea acestui proiect îndrăzneț!
 2. 0 Donatori
  O ȘANSĂ LA VIAȚĂ PENTRU CRISTIAN PETRUȘCA
  Donat: 588.94€
  Cristian va fi operat pe 27 Decembrie. O primă operatie dintr-un lung șir de terapii pentru recuperare. El este un îngeras de 2 anișori și jumate și este diagnosticat cu Întârziere în dezvoltarea NEUROMOTORICA ȘI TETRAPAREZA SPASTICA . Este un LUPTĂTOR. In fiecare săptămână face terapii care costă 1275 de lei. Deși tatăl lucrează costurile sunt enorme pentru familie! Cu putin de la mine, puțin de la Dumnezeu și puțin de la TINE putem invinge aceasta problema. Părinții fac toate eforturile pentru a-l ajuta sa poată avea o copilărie normala dar pana atunci are nevoie de mult ajutor pentru a începe sa pășească. Ajutor care vine cu un cost pe care părinții mei nu îl pot suporta. Iată ce spune despre familia lui: ❤️ÎMI IUBESC PĂRINȚII ALEXANDRA, CĂTĂLIN ȘI FRATIORUL MEU MARIO❤️ Vreau să mă fac Sănătos! Donează acum pentru Cristian!
 3. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Împreună Construim Casa Speranței
  Strans: 2,194.38€
  Scop: 25,000.00€
  O casă pentru cei care au pierdut totul și vor să-i slujească pe alții, dând un sens vieții lor, devenind Voluntari. Din ce în ce mai mulți oameni trec prin situații grele. Pierderea locului de muncă și a locuinței, violență în familie, intoleranță etnică sau religioasă, motive ca Cineva să ajungă cu sufletul zdrobit, fără nimic, pe stradă.  Vrem să construim o speranță pentru acesti oameni. Începem cu o casă a speranței pentru 8 sau 10 persoane. Dacă totul va fi bine putem construi un centru mai mare.  Vino și tu alaturi de acesti oameni greu incercați. Donează acum!
 4. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Încalță un copil pentru Iarnă
  Strans: 3,063.98€
  Scop: 3,000.00€
  Ajută un copil să nu mai simtă frigul Iarna aceasta. Împlinește un vis frumos.  Pentru mulți copii urmează o perioadă grea. Părinții se gândesc cu groază la venirea Iernii, mai ales în familiile sărace, cu mulți copii. Mulți sunt condamnați să meargă și anul acesta cu ghetuțele rupte. Putem schimba acest lucru. Un sacrificiu, nu foarte mare, din partea noastă poate aduce zâmbetul pe fața unui copil. Ajută și tu!  
 5. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  O casă pentru Familia Dumitru care a pierdut totul într-un incendiu
  Strans: 4,397.86€
  Scop: 4,000.00€
  Au pierdut totul într-o clipă. Munca de o viață a fost distrusă de un incendiu violent.  O bunică bolnavă, doi părinți împietriți de durere și doi copii au rămas pe drumuri în prag de Iarnă. Imaginea este dezolantă. Toată familia caută prin dărâmături și cenușă să mai salveze ceva. Din păcate nu au mai găsit nimic. E timpul să ne unim pentru a arăta încă o dată că Binele va învinge! Donează acum pentru familia Dumitru Costel din Seciu, Prahova!
 6. 0 Donatori
  Investim în Educație
  Donat: 319.08€
  Oferim aripi copiilor care vor să zboare spre înalt! Atât de mulți copii nu își pot urma visul din cauza săraciei. Vrem să oferim suport acelor copii care vor să își depașească condiția, care doresc să se dezvolte, pentru a-și atinge potențialul. Credem că reușita lor se va întoarce ca o binecuvântare pentru societate!
 7. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  O speranță pentru micuța Delia
  Strans: 18,860.00€
  Scop: 18,000.00€
  Acest Îngeraș are nevoie de ajutorul nostru. De curând părinții au primit un diagnostic zdrobitor: Anemia Faconi - Cancer medular. Deși inima le este frântă, cred totuș într-un miracol. Un miracol pe care îl putem infăptui noi și Dumnezeu. Fii și tu parte acestui Miracol! Donează pentru micuța Delia Preda!
 8. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Renovare locuință pentru Alexandru
  Strans: 3,013.36€
  Scop: 3,000.00€
  Alexandru este un copil bun. Viața a fost destul de dură pentru el. De 8 ani de când și-a pierdut tatăl nimic parcă nu mai este la fel. Mica locuință din pămant s-a deteriorat grav. Impreună cu mama locuiesc în condiții foarte grele. De puțin timp are însă un vis... că într-o zi va avea o cameră doar a lui să poată învăța si trăi fericit. Dar din dar se face Rai! Familia locuiește în Boldești Scăieni, Prahova. Donează acum pentru a face o nouă minune împreună!
 9. CAZ REZOLVAT
  0 Donator
  O locuință pentru doi bătrâni bolnavi
  Strans: 3,500.00€
  Scop: 3,500.00€
  Familia Ghiță Constanța și Ion a trecut prin nenumărate drame. Acum, la bătrânețe, sunt singuri în această căsuța care s-a dărâmat punându-le viața în pericol! Nu au avut niciodata electricitate sau alte condiții minime de trai. Vrem să le construim o căsuță din profil metalic și panouri. Ajută și tu!
 10. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Ajutor pentru Eduard Sandu
  Strans: 2,004.53€
  Scop: 2,000.00€
  Eduard Sandu a ridicat această mică locuință cu mâinile lui. Acum are nevoie de ajutorul nostru. Ar trebui materiale de construcții pentru acoperiș și pentru amenajarea unei camere în care să se mute. 
 11. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Ajută 4 familii care au pierdut totul în incendiu!
  Strans: 14,078.56€
  Scop: 14,000.00€
  Un incediu violent a făcut scrum 4 case din comuna Valea Călugărească. Pentru aceste familii munca de o viață a fost înghițită de flăcării.  Haideți să oferim ajutorul nostru acestor 4 familii greu încercate. Orice donație este binevenită! Dacă aveti materiale de construcții sau sunt meseriași dornici sa ajute ne pot contacta! Donează acum!
 12. 0 Donatori
  Un microbuz pentru copiii de la Centrul Emanuel
  Donat: 262.02€
  Mulți copii au nevoie de transport pentru a participa la proiectele desfășurate la Centrul Emanuel. Distanța acoperită este foarte mare. Multe acțiuni pot fi facute dacă am avea un microbuz de 8+1 locuri. De multe ori va fi folosit ca ambulanță socială pentru bolnavii pe care îi ingrijim. Donează și tu!
 13. 0 Donatori
  Îngrijire persoane vârstnice la domiciliu
  Donat: 862.82€
  Serviciul de Îngrijire persoane vârstnice la domiciliu își propune să vină în ajutorul seniorilor care nu se pot descurca singuri. Bătrânețea aduce cu ea și situații de neputință, boală sau lipsuri materiale. De multe ori toate acestea vin însoțite de singurătate, ce-a mai dureroasă dintre toate. Vrem să oferim consiliere, ajutor la treburile zilnice, igienizarea locuinței, asigurarea accesului la servicii medicale, hrană și căldură.  Donează acum pentru bătrânii noștri!
 14. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Împarte bucurie de sărbători
  Strans: 610.41€
  Scop: 600.00€
  Pentru mulți copii sărbătorile sunt pline de tristețe. Cu mesele goale, stând în frig sau singuri așteaptă un lincar de speranță. Ne dorim să aducem bucurie pentru 100 de copii din familii sărace. Donează si tu! Fii cel care aduce bucurie în viața unui copil!
 15. CAZ REZOLVAT
  0 Donator
  Un adăpost pentru o familie lovită de furia apelor
  Strans: 2,000.00€
  Scop: 2,000.00€
  Familia Puică a pierdut aproape totul în urma inundațiilor din vara aceasta. Acum locuiesc cu chirie prin mila unor rude. Sunt 4 adulți si 4 copii care au nevoie de ajutor. Haideți să oferim o speranță acestor oameni greu încercați. Donează pentru familia Puică!
 16. CAZ REZOLVAT
  0 Donator
  O locuință pentru Cristina, Denis și părinții lor
  Strans: 3,000.00€
  Scop: 3,000.00€
  Cei 4 locuiesc in localitatea Valea Calugareasca. Visul lor este să aibă o căsuță cât de mică unde să se poată muta. Până acum au încercat fără succes. Împreună putem face ca acest vis să devină realitate. Ajută și tu!
 17. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  O casă pentru 4 tineri adolescenți și părinții lor
  Strans: 15,000.00€
  Scop: 15,000.00€
  Familia Ciobanu are mare nevoie de ajutor. Blocul în care locuiesc cu chirie și-a schimbat proprietarul și i-a somat sa cumpere locuința sau să plece. Situația materială nu le permite să cumpere. Au primit o bucată de pământ de la primarie. Haideți să ajutăm acești tineri să aibă căsuță lor. Donează acum pentru familia Ciobanu!
 18. 0 Donatori
  O șansă la viață pentru dl. Ciobanu Marian
  Donat: 477.24€
  Un strigăt disperat dupa ajutor. Dl Ciobanu are nevoie de ajutorul nostru acum! Multiple afecțiuni ii fac viața un calvar: Insuficienta cardiaca congestiva severă, Bronhopneumonie congestiva severă, Diabet, Insuficiență respiratorie cronica- Dependent de oxige, Insulinonecesitant , pe Insuline multiple... Costul tratamentului pe o luna de zile depășește 1600 lei. Marea provocare ar fi si gasirea unui centru unde sa poată fi ingrijit. Dânsul locuieste in jud Tulcea.
 19. CAZ REZOLVAT
  0 Donator
  Două cărucioare pentru Secția Chirurgie Maxilo Facială, Boldescu-Ploiești
  Strans: 240.00€
  Scop: 240.00€
  Donație către Secția Chirurgie Maxilo Facială, Boldescu-Ploiești. O mulțime de pacienți așteptau să se elibereze un cărucior... Acum au încă două cărucioare performante.
 20. CAZ REZOLVAT
  0 Donator
  Ajutor pentru operații la maxilar pentru doamna Tănase
  Strans: 1,000.00€
  Scop: 1,000.00€
  Doamna Tanase are nevoie de ajutor pentru operații la maxilar. Are multiple chisturi si nu mai poate mânca de durere. Dupa 11 nașteri dantura suferă.
 21. 0 Donatori
  Alături de Gabriela
  Donat: 579.45€
  Un accident, pe trecerea de pietoni, ca multe altele in Valea Calugareasca, a aruncat-o cu putere, de asfalt. Urmează intervenții chirurgicale oromaxilofaciale, implanturi dentare...multe provocari pentru o familie cu 3 copii in care doar tatăl lucrează. Ajută și tu!
 22. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Ajută o familie disperată, cu trei copii mici, să aibă o locuință
  Strans: 2,795.00€
  Scop: 2,795.00€
  Familia a fost descoperită de copiii de la Clubul Biciclistilor, Duminică in timpul drumeției. Copiii au rămas impresionați de condițiile in care traiesc cei mici și și-au donat pachetele cu hrană pentru ziua aceea. Vrem să le facem o căsuță în care sa locuiască decent. 
 23. 0 Donatori
  Oferă o șansă la educație pentru 11 copii
  Donat: 661.22€
  Doamnă Lili Tănase împreună cu soțul și cei 11 copii locuiesc în orașul Tulcea. Este nevoie de bani pentru a-i ține pe copii la școală.
 24. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Fundație pentru o casă tip container
  Strans: 2,000.00€
  Scop: 2,000.00€
  Familia Ene este compusă din mamă și 2 copiii: o fetiță de 4, 2 ani (Nicoleta) operată de 2 ori pe cord și un băiat de 16 ani (Andrei). În urmă cu 2 ani locuiau într-o locuința improvizată care a luat foc, după implicarea doamnei Sofia Leescu și a mai multor voluntari, s-a cumpărat un container (casă modulară) amplasat în curtea unor prieteni.
 25. 0 Donatori
  O masă caldă
  Donat: 1,444.90€
   O masă caldă pentru 40 de copii si bătrâni de 2 ori pe săptămână
 26. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  O locuință pentru Familia Pitulici
  Strans: 2,785.00€
  Scop: 2,700.00€
  Intr-o căsuță unde plouă și un perete a cazut iar ceilalți stau să cada, locuiesc 5 persoane amărâte. Mama este operată de trei ori iar fata și nepotul sunt bolnavi de epilepsie. Au vorbit cu organele competente și singurul raspuns au fost lovituri cu pumnul și piciorele, până a venit ambulanța. Cazul a fost prezentat și in presă. Totul se întâmplă in loc. Seaca de Câmp, Dolj. Acum vor să cumpere o căsuță mică unde să se poată muta. Să întindem o mână de ajutor!
 27. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Lemne de foc pentru persoanele defavorizate
  Strans: 600.61€
  Scop: 3,000.00€
  Pentru aceasta iarna vrem sa oferim lemne de foc mai multor familii. În prag de iarnă sunt încă bătrâni singuri și familii cu mulți copii care se ghemuiesc de frig in casă așteptând un ajutor. Ajută-ne să putem încălzi aceste case și inimi amărâte!
 28. 0 Donatori
  Ajută un copil să meargă la școală
  Donat: 400.00€
  Întâlnim din ce în ce mai multe familii aflate in dificultate care nu pot oferi copiilor hăinuțe, incălțaminte, rechizite, pachețel și astfel multi copii nu mai merg la școala. Prin această campanie le oferim copiilor șansa la educație, singurul mod de a reuși in viață. Voluntari din asociație și comunitate îi pot ajuta pe copii la teme, precum și să își valorifice pe deplin potențialul. Vino alături de noi, ajută un copil să învețe!
 29. 0 Donatori
  Cursuri și Meditații gratuite pentru elevi
  Donat: 200.00€
  Atât de mulți copii cu potențial nu pot să-și urmeze visurile pentru că situația financiară precară le fură șansa la o viață împlinită. Impreună cu echipa de voluntari vrem să oferim, pentru elevii care nu își permit să plătească orele de pregătire, Meditații la Limba Română, Limba Engleză, Matematică și Istorie. Cursuri de Pian, Flaut, Fluier Ajută la achiziționarea de materiale, instrumente și decontul pentru transportul trainerilor
 30. 0 Donatori
  O pâine pe zi
  Donat: 1,149.31€
  O pâine pe zi pentru 100 de copii și bătrâni care sunt la limita subzistenței