Campanii

Poți ajuta donând

Ultimele campanii

 1. 0 Donatori
  Susține Centrul Social Emanuel
  Donat: 160.00€
  Pentru a putea funcționa avem nevoie de ajutorul tau. Proiectele propuse si costurile de întreținere ale Centrului au nevoie de un buget lunar. Donează pentru susținerea acestui proiect îndrăzneț!
 2. 0 Donatori
  O masă caldă
  Donat: 156.00€
   O masă caldă pentru 30 de copii si bătrâni de 2 ori pe săptămână
 3. 0 Donator
  Oferă o șansă la viață pentru Daniela!
  Donat: 103.00€
  Daniela are 45 de ani și are nevoie disperată de ajutor. In urmă cu mai mulți ani, bebelușul i-a murit în pat, lângă ea și de atunci sănătatea ei a suferit enorm. Acum are obezitate morbidă, elefantiazis și probleme cu aproape toate organele interne. Am fost cu ea la mai multe spitale. De obicei nu este primită datorită greutății foarte mari și problemelor legate de greaua deplasare. Am gasit un spital din București care ar vrea să încerce câteva proceduri chirurgicale, dar trebuie mai întâi să se interneze intr-un centru specializat pentru a mai slăbi. Este singura șansă la viață. Să încercăm și pentru cele două fete care au mare nevoie de ea!
 4. 0 Donatori
  O locuință pentru Familia Pitulici
  Donat: 135.00€
  Intr-o căsuță unde plouă și un perete a cazut iar ceilalți stau să cada, locuiesc 5 persoane amărâte. Mama este operată de trei ori iar fata și nepotul sunt bolnavi de epilepsie. Au vorbit cu organele competente și singurul raspuns au fost lovituri cu pumnul și piciorele, până a venit ambulanța. Cazul a fost prezentat și in presă. Totul se întâmplă in loc. Seaca de Câmp, Dolj. Acum vor să cumpere o căsuță mică unde să se poată muta. Să întindem o mână de ajutor!
 5. 0 Donator
  Lemne de foc pentru persoanele defavorizate
  Donat: 50.00€
  În prag de iarnă sunt încă bătrâni singuri și familii cu mulți copii care se ghemuiesc de frig in casă așteptând un ajutor. Ajută-ne să putem încălzi aceste case și inimi amărâte!
 6. 0 Donator
  Ajută un copil să meargă la școală
  Donat: 50.00€
  Întâlnim din ce în ce mai multe familii aflate in dificultate care nu pot oferi copiilor hăinuțe, incălțaminte, rechizite, pachețel și astfel multi copii nu mai merg la școala. Prin această campanie le oferim copiilor șansa la educație, singurul mod de a reuși in viață. Voluntari din asociație și comunitate îi pot ajuta pe copii la teme, precum și să își valorifice pe deplin potențialul. Vino alături de noi, ajută un copil să învețe!
 7. 0 Donator
  Recuperare Medicală și Fitness
  Donat: 50.00€
  Vrem să oferim posibilitatea, pentru cât mai multe persoane, ca să beneficieze de un program gratuit la sala de Fitness. De asemenea ne dorim să oferim ședințe de masaj și kinetoterapie prin specialiștii care se vor alătura echipei noastre de voluntari. Avem nevoie de ajutor pentru dotare dar și pentru a putea oferi decontul unor deplasări sau servicii.
 8. 0 Donator
  Cursuri și Meditații gratuite pentru elevi
  Donat: 100.00€
  Atât de mulți copii cu potențial nu pot să-și urmeze visurile pentru că situația financiară precară le fură șansa la o viață împlinită. Impreună cu echipa de voluntari vrem să oferim, pentru elevii care nu își permit să plătească orele de pregătire, Meditații la Limba Română, Limba Engleză, Matematică și Istorie. Cursuri de Pian, Flaut, Fluier Ajută la achiziționarea de materiale, instrumente și decontul pentru transportul trainerilor
 9. 0 Donatori
  O pâine pe zi
  Donat: 81.00€
  O pâine pe zi pentru 100 de copii și bătrâni care sunt la limita subzistenței
 10. 0 Donator
  Servicii medicale gratuite
  Donat: 50.00€
  Servicii medicale gratuite pentru persoane defavorizate. Dotarea unui cabinet medical, în incinta ”Centrului social Emanuel”și oferirea de consultații și teste medicale
 11. 0 Donator
  Cursul de gătit sănătos
  Donat: 100.00€
  Dna Liliana Udrea, bucătar la "Gateste cu Mimi", vine alături de noi pentru a ne învăța cum se poate mânca gustos și sănătos. Lecțiile sunt “delicioase”. Pe lângă sfaturile competente, fiecare atelier are și o lecție practică. Cursanții pot degusta rețetele prezentate. Avem nevoie de alimente pentru atelierul de gătit.