Campanii

Poți ajuta donând

Ultimele campanii

 1. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Tratament pentru Adela
  Strans: 1,670.61€
  Scop: 2,000.00€
  Adela are 6 ani si a fost diagnosticata cu Sindrom Williams. O afectiune care necesita terapii de specialitate si tratatmente destul de scumpe. Familia are mare nevoie de ajutor. Sunt oameni harnici care lucreaza pentru a putea oferi tot ce are nevoie micuta Adela. Ce poate fi mai frumos decat sa oferim si noi speranta unui copil. Ajuta si tu cu o donatie! 
 2. 0 Donatori
  Casuta pentru bunica Mihaela
  Donat: 3,787.75€
  Bunica Mihaela este unul dintre voluntarii nostri, o persoana inimoasa, care din pacate a pierdut totul si acum este pe drumuri. Desi a facut atat de mult pentru cei dragi, a ramas singura. Prin mila lui Dumnezeu, pentru moment, sta intr-o biserica. Este un voluntar neobosit pentru Asociatia Emanuel, gata mereu sa ofere ajutor celor in nevoie. Acum este timpul sa primeasca ajutorul nostru. Doneaza si tu pentru a oferi speranta unui suflet intristat!
 3. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Acoperis pentru 6 persoane
  Strans: 2,756.78€
  Scop: 4,000.00€
  Casa familiei Gurandeanu a fost mistuita de foc. Au ramas 6 persoane sub cerul liber. Pana acum au reusit sa toarne fundatia si sa zideasca noua locuinta. Au nevoie de ajutorul nostru pentru a termina. Cea mai mare provocare este acoperisul. Daca se toarna placa si se inveleste casa, apoi se pot amenaja camerele pe rand. Primaria a pus la dispozitie un teren si a ajutat la turnarea fundatiei. Oamenii sunt muncitori si au mai strans pentru zidarie. Acum este timpul nostru sa ajutam. Doneaza si tu!
 4. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Speranta pentru Luminita
  Strans: 491.84€
  Scop: 2,500.00€
  Luminita are disperata nevoie de o interventie chirurgicala. Singurul spital care si-a asumat aceasta responsabilitate este la Istambul. Pretul operatiei depaseste posibilitatea familiei si ne cere ajutorul acum. Suma initiala de 2.500 de euro poate sa ii ofere o sansa la viata. Multiplele probleme: cardiologice, diabetul si endocrine i-au luat sansa de a se bucura de viata normal. Va invitam sa facem o noua bucurie unui suflet greu incercat. 
 5. 0 Donatori
  Susține Misiunea Noastră
  Donat: 3,855.21€
  Schimbă un destin! Alege să oferi Dragoste! Suntem o echipă tânără. Avem dragoste de oameni și dorința de a aduce Speranță în viața celor de lângă noi. Credem ca Dumnezeu poate schimba destine și împreună putem înfăptui adevărate miracole. Campaniile din acesti ani ne-au dovedit ca se poate. Am lucrat voluntar cu toții. Acum Asociația Emanuel are zeci de proiecte în care se implică. Asta înseamnă și persoane care trebuiesc plătite pentru a face lucrurile bine. Donează pentru Misiunea noastră! Ajută-ne să lărgim câmpul de lucru. Vino în echipă!
 6. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Terapie pentru micutul David
  Strans: 3,444.70€
  Scop: 3,000.00€
  Parintii lui David au ajuns la capatul puterilor. Micutul se roaga sa se faca bine. De cateva luni, au gasit un cabinet care are rezultate foarte bune. La ultima consultatie, au spus ca mai trebuie trei luni si va putea fi integrat in colectivitate. David a fost diagnosticat cu - Tulburare globala de dezvoltare, tulburare de spectru autist si infectie congenitala. Parintii ne-au cerut ajutorul. Acum este timpul ca fiecare dintre noi sa aduca speranta in viata micutului David. Doneaza si tu!
 7. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Alături de Liliana
  Strans: 6,509.10€
  Scop: 6,500.00€
  Liliana este o mama disperata, in vârsta de 40 de ani, a cărei viața s-a schimbat intr-o secunda. Un profesor cu suflet bun care acum are nevoie de ajutorul nostru. Iată ce spune ea: Am fost diagnosticata in urma cu 3 săptămâni cu tumora cerebrala de aproape 5 cm, situată intr-o zona sensibila care oricând poate afecta simțiri vitale. Șansa mea de a trai este o operație care costa 8.000 euro, iar familia mea nu dispune de aceasta suma într-un timp atât de scurt. Va rog sa ma ajutați cu orice suma de bani, pentru ca vreau sa trăiesc sa-mi cresc cele doua fetițe. Doneaza si tu!
 8. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Amenajare locuință Daniel
  Strans: 2,626.11€
  Scop: 2,500.00€
  Daniel este operat din nou. O afectiune intestinala ii dă viata peste cap. Povestea lui este dramatica acum. Locuieste intr-o camaruta de pamant, gata sa se darame, impreuna cu bunica paralizata de care are grija, Din putinul lor au construit o casuta unde spera sa se poata muta. Acum are nevoie de ajutorul nostru; casa trebuie capriorita, invelita cu tabla, trebuie cumparate ferestrele si usile, amenajat interiorul. Impreuna putem aduce o raza de speranta in viata lor. Doneaza si tu acum!
 9. 0 Donatori
  TRATAMENT PENTRU ANA MARIA
  Donat: 3,126.52€
  Tatăl lui Ana este nevăzător. Acum familia trece printr-o mare încercare, Ana a fost diagnosticată cu o boală cumplită: Sindromul Tourette. Viața le-a fost dată peste cap. Ana Maria este o domnișoară frumoasă de 17 ani si are nevoie de ajutor. De ajutorul nostru al tuturor. Doneza si tu! Poveste ei pe larg este aici: https://smartliving.ro/adolescenta-cu-sindromul-tourette-doar-vreo-10-dintre-noi-injura-iar-eu-intru-in-cei-10/
 10. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Alături de Izabela Simion
  Strans: 3,005.00€
  Scop: 3,000.00€
  Familia Simion se roaga pentru fetita lor Izabela, bolnava de Neurofibromatoza tip 1, o maladie ingrozitoare. Au nevoie și de ajutorul nostru pentru a face fața atator provocari. Ajuta si tu!
 11. 0 Donatori
  Ajutor patru batrani care au pierdut totul in incendiu
  Donat: 1,990.40€
  Patru bătrani au pierdut totul intr-un incendiu violent. Casa lor a fost distrusa in intregime. Trăiesc intr-o zona izolata din Localitatea Maluri, Dambovita. Acum asteapta o minune. Noi vrem să le fim alaturi în aceasta grea incercare. Ajuta si tu!
 12. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Ajutăm refugiatii din Ucraina
  Strans: 2,024.98€
  Scop: 2,000.00€
  Din păcate războiul a început. Oameni nevinovați mor. Mii de familii sunt nevoite să lase totul și sa ia drumul exilului. Romania reprezintă pentru multi primul refugiu. Multe institutii și biserici s-au arătat deschise să primească refugiati. Vrem să susținem demersul lor prin donațiiile noastre. Este nevoie de fiecare dintre noi. Ajută și tu!
 13. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Vreau sa traiesc! Florina are nevoie de operatie urgent
  Strans: 2,002.42€
  Scop: 2,000.00€
  De citeva luni de zile din vara am primit diagnosticul de: cardiomiopatie hipertrofica obstructiva (CMHO), vestea cazind ca un traznet, simtind ca i-mi fuge pamintul de sub picioare, iar lacrimile continuau sa curga fara sa am puterea sa le opresc. Medicul chirurg cardiolog mi-a spus ca este nevoie de o operație, dacă se poate cât mai repede, sa nu ajung în situația mortii subite, neexistind altfel de risc, infart,preinfarct, nu,aceasta boala este nemiloasa si la orice mic efort produs riscul este de moarte subita. Am un copil un baiat de 16 ani și vreau sa fac aceasta operație cât mai repede, vreau sa fiu o mamă sănătoasă pentru copilul ,eu pentru a il putea sustine in continuare, să pot avea grija de el. Terapia invazivă recomandată este cea chirugicală, datorită rezultatelor superioare, ea trebuie efectuată numai în centre cu experienţă, fiind una foarte riguroasa si riscanta operatie pe cord deschis tratamentul chirurgical este în acest moment indicaţie de clasa I și constă în miectomie septală extinsă sau operaţia Morrow. Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu ce puteti deoarece nu am putut intr-un timp atit de scurt sa strang aceasta suma, timpul se scurge in defavoarea mea deoarece sunt in plus si celelalte investigatii si analize medicale pe care trebuie sa le fac urgent. Vreau sa traiesc v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta ! Multumesc din suflet !
 14. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Casa Emanuel pentru zece batrani in Etiopia
  Strans: 528.63€
  Scop: 10,000.00€
  Etiopia este macinata de conflicte. Multi oameni isi pierd viata. Mai ales barbatii. Femeile singure traiesc in conditii greu de inchipuit pentru lumea civilizata. O prietena din Etiopia vrea sa construim o casa pentru 10 batrane singure. Ajuta si tu!
 15. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Tratament pentru micuța Ana
  Strans: 16,916.91€
  Scop: 16,000.00€
  In familia Ionut si Alina Radu a aparut, în Aprilie, cea mai mare bucurie de pe pământ, o fetiță scumpă Ana! Din pacate, după doar 6 luni de viață, in urma unor investigații au descoperit ca micuța are o tumora pe creier, un gliom de nerv optic! Diferența dintre viața și moarte fiind una foarte mică, pentru salva acest îngeraș, am apelat la o clinică din străinătate care a acceptat sa îi primească pentru investigații suplimentare si tratament, spunandu-le ca situatia este critica si ii pune viața in pericol! Acum, pentru a ajunge acolo, au nevoie de ajutorul financiar al tuturor celor care pot face incă o minune! Donează și tu pentru Ana!
 16. 0 Donatori
  Îmbracă un copil
  Donat: 2,018.60€
  Sute de copii se roagă să înceapă Iarna cu hăinuțe călduroase și ghetuțe noi. Din puținul nostru putem ajuta un copil acum când a venit frigul. Donează și tu!
 17. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Ajutor pentru Familia Cernat
  Strans: 2,077.55€
  Scop: 2,000.00€
  Familia Cernat are 3 copii minori si traieste din salariul tatălui. De curând a primit o casuță veche în care să locuiască. Are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a reface acoperișul și a construi o cameră pentru cei mici. Ajută și tu!
 18. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Speranță pentru Alexandra
  Strans: 2,542.46€
  Scop: 2,500.00€
  Alexandra Cimpoeru din județul Arad, este o tânără inteligentă, de 22 de ani cu un diagnostic grav: Neuroborelioza. În timp au apărut și complicațiile. Acum este în grija mamei și se luptă împreună pentru fiecare zi de viață. Are mare nevoie de ajutorul nostru pentru tratamente și terapii. Ajută și tu!
 19. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Ajutor Medical Pentru Samuel
  Strans: 2,254.41€
  Scop: 3,000.00€
  Durerea de rinichi este dintre cele mai grele. Dupa aproximativ de 20 de interventii medicale, doar anumite tratamente pot ajuta acum rinichii sa functioneze normal si să poata face față cistinuriei. Samuel lucreaza alaturi de voluntarii asociației noastre și este un ajutor de nădejde! Tratamentul este foarte scump și nu se poate descurca singur. Ajută și tu să putem ajuta!
 20. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Refacere locuința pentru 4 copii si parinții lor
  Strans: 2,033.87€
  Scop: 2,000.00€
  O familie ajunsă la capătul puterilor are nevoie de ajutorul nostru. Locuinta lor veche este gata sa cedeze. Copiii se roaga pentru o minune. Tatal, desi bolnav, lucrează la refacerea casutei, iar mama lucreaza cu ziua. Ajuta si tu aceasta familie din judetul Dâmbovita!
 21. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Alături de Dumitru
  Strans: 1,600.05€
  Scop: 1,500.00€
  El este Dumitru, are 24 de ani si locuiește in satul Soci. Cateva file din povestea lui trista: "De 4 ani sunt utilizator de scaun rulant, în anul 2017 am avut un accident , cădere de la înălțime, am ramas paralizat de la jumatate in jos, am fost operat dar șansele au fost minime. Anul acesta, in luna ianuarie, tatăl meu a murit.... După înmormântarea lui imediat mi-a ars casa in totalitate ....Casa am refăcut-o in parte...acum am nevoie de o baie adaptată pentru mine" Oricine poate ajuta acest tânăr deosebit să doneze aici sau direct in contul asociatiei!
 22. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Ajută-mă să mearg singură!
  Strans: 2,200.88€
  Scop: 2,000.00€
  Miruna are 9 ani și se roagă să poată merge singură la școală și la joacă. Are nevoie de ajutorul nostru pentru o operație. Alege să te implici și tu!
 23. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Speranță pentru o familie cu cinci copii
  Strans: 4,063.58€
  Scop: 4,000.00€
  O familie cu cinci copii din Albesti Paleologul, Prahova, are nevoie de ajutorul nostru. Deși locuiesc la peste 3 km de sat, tatăl merge in fiecare zi la muncă, iar mama se luptă să ducă micutii la scoală, indiferent de timp. Acum plouă in casuța lor, acoperișul este rupt, ferestrele sunt putrede, iar in casă condițiile sunt destul de modeste. Ajută și tu să implinim visul copiilor de a avea o casuță curată în care să nu mai plouă și să nu intre frigul. Donează acum!
 24. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  O casă pentru Georgiana și copilașul bolnav
  Strans: 4,535.95€
  Scop: 14,000.00€
   Georgiana trăiește, alături de copilașul bolnav, izolată de lume, în Cătunul Băicănești, Prahova. Ce poate fi mai dureros pentru un părinte decât să nu iși poată ajuta copilul. Sebastian s-a născut cu o malformație congenitală și are încă pungă pentru colostomie. La fel de greu pentru familie este faptul că stau la kilometri distanță de sat, fără drum de acces, fără apă potabilă. Nici măcar Ambulanța nu poate ajunge decât la câțiva kilometri de casă. Mama își dorește să poată avea o căsuță a lor, de unde să poată merge ușor cu băiatul la școală, să vadă și alți copii, acces la doctor, iar ea să se poată angaja din nou. Acum are nevoie de ajutorul nostru. Vrem să cumpărăm o bucată de pământ și să construim o mică căsuță. Ajută și tu!
 25. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Mărțișoarele Carității
  Strans: 1,010.20€
  Scop: 1,000.00€
  Cumpără un Mărțișor făcut de către copii cu multă migală și dragoste. Noi îl vom oferi la una dintre Mamele copiilor cu handicap. Plătește în avans. Adu o bucurie!
 26. 0 Donatori
  Centrul Social Emanuel
  Donat: 3,236.14€
  Pentru a putea funcționa avem nevoie de ajutorul tau. Proiectele propuse si costurile de întreținere ale Centrului au nevoie de un buget lunar. Donează pentru susținerea acestui proiect îndrăzneț!
 27. 0 Donatori
  O ȘANSĂ LA VIAȚĂ PENTRU CRISTIAN PETRUȘCA
  Donat: 1,932.28€
  Cristian va fi operat pe 27 Decembrie. O primă operatie dintr-un lung șir de terapii pentru recuperare. El este un îngeras de 2 anișori și jumate și este diagnosticat cu Întârziere în dezvoltarea NEUROMOTORICA ȘI TETRAPAREZA SPASTICA . Este un LUPTĂTOR. In fiecare săptămână face terapii care costă 1275 de lei. Deși tatăl lucrează costurile sunt enorme pentru familie! Cu putin de la mine, puțin de la Dumnezeu și puțin de la TINE putem invinge aceasta problema. Părinții fac toate eforturile pentru a-l ajuta sa poată avea o copilărie normala dar pana atunci are nevoie de mult ajutor pentru a începe sa pășească. Ajutor care vine cu un cost pe care părinții mei nu îl pot suporta. Iată ce spune despre familia lui: ❤️ÎMI IUBESC PĂRINȚII ALEXANDRA, CĂTĂLIN ȘI FRATIORUL MEU MARIO❤️ Vreau să mă fac Sănătos! Donează acum pentru Cristian!
 28. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Împreună Construim Casa Speranței
  Strans: 5,875.39€
  Scop: 25,000.00€
  O casă pentru cei care au pierdut totul și vor să-i slujească pe alții, dând un sens vieții lor, devenind Voluntari. Din ce în ce mai mulți oameni trec prin situații grele. Pierderea locului de muncă și a locuinței, violență în familie, intoleranță etnică sau religioasă, motive ca Cineva să ajungă cu sufletul zdrobit, fără nimic, pe stradă.  Vrem să construim o speranță pentru acesti oameni. Începem cu o casă a speranței pentru 8 sau 10 persoane. Dacă totul va fi bine putem construi un centru mai mare.  Vino și tu alaturi de acesti oameni greu incercați. Donează acum!
 29. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  Încalță un copil pentru Iarnă
  Strans: 3,063.98€
  Scop: 3,000.00€
  Ajută un copil să nu mai simtă frigul Iarna aceasta. Împlinește un vis frumos.  Pentru mulți copii urmează o perioadă grea. Părinții se gândesc cu groază la venirea Iernii, mai ales în familiile sărace, cu mulți copii. Mulți sunt condamnați să meargă și anul acesta cu ghetuțele rupte. Putem schimba acest lucru. Un sacrificiu, nu foarte mare, din partea noastă poate aduce zâmbetul pe fața unui copil. Ajută și tu!  
 30. CAZ REZOLVAT
  0 Donatori
  O casă pentru Familia Dumitru care a pierdut totul într-un incendiu
  Strans: 4,397.86€
  Scop: 4,000.00€
  Au pierdut totul într-o clipă. Munca de o viață a fost distrusă de un incendiu violent.  O bunică bolnavă, doi părinți împietriți de durere și doi copii au rămas pe drumuri în prag de Iarnă. Imaginea este dezolantă. Toată familia caută prin dărâmături și cenușă să mai salveze ceva. Din păcate nu au mai găsit nimic. E timpul să ne unim pentru a arăta încă o dată că Binele va învinge! Donează acum pentru familia Dumitru Costel din Seciu, Prahova!